ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΜΑΛΛΟΝ) ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

περήφανος

Tο αποφασίσαμε. Στις εκλογές του Ιουλίου θα είμαστε κι εμείς υποψήφιοι. Γιατί όχι;

Βαρεθήκαμε (για να μην πούμε σιχαθήκαμε) να ψηφίζουμε ανθρώπους που μας κοροϊδεύουν. Κουραστήκαμε να απέχουμε και οι μισοί μας φίλοι να μας λένε ηλίθιους. Πικραθήκαμε να ψηφίζουμε και οι άλλοι μισοί να μας λένε επίσης ηλίθιους. Θα κατέβουμε ως ανεξάρτητοι υποψήφιοι με μία και μόνη θέση.

Θέλουμε τη συνταγματική θεσμοθέτηση Δημοψηφισμάτων Πρωτοβουλίας Πολιτών. Πρωτοβουλίας πολιτών και ΜΟΝΟ των πολιτών.

αναλυτικά εδώ

Όσοι δεν έχετε κάτι καλύτερο να ψηφίσετε και πιστεύετε στους θεσμούς της (άμεσης) δημοκρατίας θα μπορείτε να υποστηρίξετε την θέση αυτή ψηφίζοντάς μας. Ακόμα καλύτερα μπορείτε να μην μας ψηφίσετε, αλλά να ψηφίσετε τον εαυτό σας! Να «κατεβείτε» και εσείς στις εκλογές. Για σκεφτείτε το. Θα «γράψουμε» μια σειρά από πρωτιές, θα γράψουμε Ιστορία!

Θα έχουμε ένα κοινό ψηφοδέλτιο με τίτλο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Θα είμαστε οι πρώτοι υποψήφιοι που δεν θα ζητάμε από τους συμπολίτες μας το δικαίωμα να αποφασίζουμε ερήμην τους. Τουναντίον, το μόνο που ζήταμε είναι το δικό τους (όλων μας) δικαίωμα να αποφασίζουν για ΟΛΑ τα σημαντικά θέματα αυτοί, οι πολίτες, και όχι οι αντιπρόσωποι μας.

Θα είμαστε οι πρώτοι που θα έχουμε μια και μόνο θέση. Όχι γιατί δεν έχουμε άποψη για τα σημαντικά θέματα που ταλαιπωρούν την χώρα μας. Πιστέψτε μας πως έχουμε. Είμαστε όμως πραγματικά δημοκρατικοί, αγαπούμε τους συμπολίτες μας και τους εμπιστευόμαστε. Τους εμπιστευόμαστε περισσότερο από τους εαυτούς μας και σίγουρα πολύ περισσότερο από τον οποιονδήποτε πολιτικό.

Θα είμαστε οι πρώτοι που θα είμαστε απόλυτα ανεξάρτητοι και απόλυτα ίσοι. Όλοι για έναν και ένας για όλους.

Θα είμαστε οι πρώτοι που δεν μας νοιάζει το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας. Δεν μας νοιάζει πόσους ψήφους θα «πάρουμε». Δεν θέλουμε να κυβερνήσουμε ή να συγκυβερνήσουμε. Θέλουμε να κυβερνούν οι Έλληνες πολίτες. Αυτό λοιπόν θέλουμε να μοιραστούμε με τους συμπολίτες μας, να το διαδώσουμε και για αυτό θα είμαστε υποψήφιοι. Για να πούμε «είμαστε εδώ». Δεν έχει σημασία αν θα είμαστε λίγοι. Στις μεθεπόμενες εκλογές θα είμαστε περισσότεροι και περισσότεροι και περισσότεροι. Μέχρι να αναγκασθεί η πολιτική ελίτ να μας δώσει πραγματική φωνή. Σε όλους μας.

Τα επόμενα σύντομα.

Φυσικά και θα χαρούμε με τα σχόλια σας, θετικά ή αρνητικά. Θα χαρούμε με τα like σας και με πιθανές δηλώσεις υποστήριξης. Θα χαρούμε ειλικρινά, αλλά λίγο, πολύ λίγο.

Αν θέλετε να χαρούμε πραγματικά, μην κάνετε τίποτα από τα παραπάνω, αλλά, ελάτε και εσείς ως συνυποψήφιοι. Αυτό ναι, θα είναι πραγματική χαρά. Όμως θυμηθείτε, με μία και μόνη θέση. Κάτι σαν την επισυναπτόμενη, ή ίσως ακόμα πιο ριζοσπαστική.

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

ΒΟΥΡΛΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Δηλώστε την υποστήριξή σας στέλνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο email: dimoppol@gmail.com

2 σκέψεις σχετικά με το “ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΜΑΛΛΟΝ) ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

 1. Το «μάλλον» γιατί μπαίνει;
  Χρήσιμο θα ήταν να αναρτήσετε έναν πρακτικό οδηγό σχετικά με τις προυποθέσεις και τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος που θέλει να θέσει υποψηφιότητα.
  Πάντως συγχαρητήρια, είναι μεγάλη απόφαση και σημαντικό βήμα.

  Μου αρέσει!

  1. Γιατί πηγαίνουμε ψάχνοντας, βλέποντας και κάνοντας. Ούτε δικηγόροι είμαστε, ούτε επαγγελματίες πολιτικοί για να ξέρουμε τα εμπόδια που θα συναντήσουμε. Απλοί πολίτες με συγκεκριμένη στόχευση. Τη συνταγματική θεσμοθέτηση δημοψηφισμάτων πρωτοβουλίας πολιτών. Αυτοί είμαστε. Όπως έλεγε κι ο Ναπολέων «συμπλεκόμαστε και μετά βλέπουμε».

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s