Τα κυριότερα επιχειρήματα υπέρ της ακύρωσης του νόμου*

  1. Κάποιοι επιτρέπεται ν’ ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους, άλλοι όχι. Αλλά χειροτερεύει. Οι μη εμβολιασμένοι θα στερηθούν βασικά τους δικαιώματα. Ποιοι είναι οι επόμενοι; Οι καπνιστές; Τα υπέρβαρα άτομα; Όσοι δεν τους αρέσει να αθλούνται; Ας τερματίσουμε αυτήν την αυθαίρετη κατάσταση προτού να είναι πολύ αργά.
  2. ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. Ξεκίνησε ακίνδυνα: η ψηφιακή παρακολούθηση επαφών υποτίθεται ότι ήταν κάποτε εθελοντική. Αλλά με το Covid Act, η «πολιτική» δημιουργεί τώρα τη βάση για ολοκληρωμένη ψηφιακή ανίχνευση, τη βάση για μόνιμη μαζική παρακολούθηση.
  3. Ο νόμος Covid βάζει σε κίνδυνο τις ελευθερίες μας. Τα περισσότερα από τα μέτρα που θέτει σε ισχύ οδηγούν σε άνιση μεταχείριση μεταξύ των επιχειρήσεων. Ενώ οι μεγάλες εταιρείες εκκαθαρίζουν ρεκόρ κερδών το έτος 2020, οι μικρομεσαίες εταιρείες και οι θέσεις εργασίας σε αυτές θα καταστραφούν!

Πρόκειται για δημοψήφισμα στην Ελβετία στις 13.06.2021 Έγκριση ή απόρριψη του ομοσπονδιακού νόμου που ρυθμίζει τις ειδικές εξουσίες του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου για την καταπολέμηση της επιδημίας Covid-19

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Τα κυριότερα επιχειρήματα υπέρ της ακύρωσης του νόμου*

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s